PirG Tour 2022 – osallistu uudistettuun viikkokilpailuun

 

Pirkanmaan Golfin jäsenille on tarjolla kaudella 2022 jännitystä kokonaan uudistetun,
kaikille avoimen viikkokilpailu PirG Tourin parissa.


Ilmoittautuminen, Tulospalvelu ja RankingKilpailumääräykset


PirG Touria pelataan alkukesästä 10 osakilpailuviikon ajan.
Ensimmäinen peliviikko on vk 21 (Ma 23.5.–Pe 27.5.) ja viimeinen vk 30 (Ma 25.7.-Pe 29.7.).

Tour-kierroksen (9 reikää) voi pelata milloin vain maanantaista perjantaihin. Pelaajalla on käytössään vain yksi yritys per viikko. Huom. senioreiden viikkokisaa ja PirG Touria ei voi pelata samalla kierroksella.

Kilpailussa on kaksi sarjaa:

PirG Tour Miehet
PirG Tour Naiset

Pääpelimuotona kummassakin sarjassa on tasoituksellinen lyöntipeli HCP.

PirG Tourin kierroksella pelaajalla on käytössään yksi (1) Mulligan-lyönti, jonka hän voi käyttää milloin vain kierroksen aikana. Huom. kierrostulokset eivät vaikuta pelaajan tasoitukseen.

Lisäksi oheiskilpailuna miehillä SCR-alasarja. Pelaaja osallistuu automaattisesti sekä HCP että SCR sarjaan. Naisten sarjassa on viikoittainen lisäkilpailu, josta naistoimikunta tiedottaa tarkemmin.

Osallistumismaksu, ilmoittautuminen ja tuloskortin palauttaminen


Osallistumismaksu koko PirG Touriin on 10 €
ja se maksetaan ennen pelaajan ensimmäistä osakilpailua. Osallistumismaksun voi maksaa caddiemasterille kortilla, käteisellä tai MobilePaylla numeroon 37545 viestiksi PirG Tour ja pelaajan nimi.

Maksu sisältää osallistumisoikeuden kaikkiin 10 osakilpailuviikkoon ja mahdolliseen finaaliin.

2 € viikoittaisesta maksusta on siis luovuttu. Pelaaja varaa peliajan ja maksaa tarvittaessa Green Fee-maksun normaalisti. Tour-kierros on pelattava merkitsijän kanssa.

Tulospalveluna PirG Tourissa käytetään Gamebookia. PirG Touriin ilmoittaudutaan mukaan ensisijaisesti yllä olevan kilpailusivuston linkin kautta. Voit kuitenkin myös ilmoittautua caddiemasterille.

Tämän jälkeen Gamebookin mobiilisovellus tarjoaa sinulle automaattisesti oikeana päivänä (Ma-Pe) PirG Tour-viikkokisakierrosta pelattavaksi kun käynnistät sovelluksessa uuden pelin Messukylän kentällä. 

Edellisen viikon pelaajat siirretään automaattisesti mukaan myös seuraavalle viikolle eli lähtökohtaisesti sinun tarvitsee ilmoittautua vain kerran. Mikäli automaattinen siirto ei jostain syystä ole onnistunut, ilmoittaudu tarvittaessa itse uudestaan kilpailusivuston linkin kautta (muista valita oikea viikko) tai caddiemasterille.

PirG Tour-kierroksen tuloskortti palautetaan ensisijaisesti Gamebookin mobiilisovelluksen kautta. Tällöin liveseuranta on mahdollisimman kattava. Vaihtoehtoisesti voit myös palauttaa paperisen tuloskortin caddiemasterille, joka syöttää tuloksesi manuaalisesti järjestelmään.

Pistelaskusysteemi ja finaali


Kokonaiskilpailun pistelaskuun huomioidaan pelaajan 6 parasta viikoittaista sijoitusta.
Pelaajat saavat jokaisessa sarjassa viikoittaisia pisteitä alla näkyvän taulukon mukaisesti.

 PirG Tour taulukot 2 11

Tasatulokset ratkaisee pienempi tasoitus. Tasoituksen ollessa sama, sijoitus on jaettu. Miesten SCR-alasarjassa sama lyöntitulos on jaettu sija. Matemaattinen ratkaisu ei ole käytössä paitsi finaaliviikolla.

Kunkin sarjan 30 parasta saavat osallistumisoikeuden finaaliviikolle, joka pelataan elokuun ensimmäisellä viikolla (Ma 1.8. – Su 7.8.). Kokonaiskilpailun pisteet tasataan ennen finaalia liitteenä olevan taulukon mukaisesti, jossa näkyy myös finaalissa jaettavat pisteet.

Finaalin lähtöpisteet mahdollistavat sen, että jokaisella finaaliin osallistuvalla on teoreettinen mahdollisuus kokonaiskilpailun voittoon. Mitä lähempää kärkeä starttaat finaaliin, sitä paremmat mahdollisuudet sinulla on menestykseen. Kuka tahansa TOP5-kärjestä voittaa kokonaiskilpailun voittamalla finaalin.

Osakilpailuista poiketen finaaliviikkona pelataan 18r kierros mutta myös viikonloppu on mukana eli pelipäivät ovat maanantaista sunnuntaihin.

Kunkin sarjan 3 parasta palkitaan Seuran Mestaruuskilpailuiden palkintojenjaon yhteydessä sunnuntaina 14.8.

Arvonta kaikkien osallistujien kesken


Sarjojen viikoittaiset voittajat palkitaan lahjakorteilla. Lisäksi kaikkien PirG Tourin osallistujien kesken arvotaan runsas määrä laadukkaita arvontapalkintoja loppukesästä Narukisan 27.8. palkintojenjaon yhteydessä. Saadakseen arvontapalkinnon, pelaajan ei tarvitse olla tuolloin paikalla.

PirG Tourin arvontaan pelaaja saa yhtä monta arvontalipuketta kuin hänellä on viikoittaisia osallistumisia. Jos pelaaja osallistuu esim. 8/10 osakilpailuviikkoon, hän saa 8 arvontalipuketta. Huom. kukin pelaaja voi voittaa vain yhden arvontapalkinnon.

Tervetuloa pelaamaan PirG Touria kaudella 2022! 

PirG Tour 2022 mainos

 

 

 

 

 

Ajanvaraus

tee logo


Aukioloajat

Toimisto:

Avoinna seuraavasti:

Su 15.5. klo 10-18

Ma 16.5. klo 10-18

Ti 17.5. klo 10-18

Ke 18.5. klo 10-18

To 19.5. klo 10-18

toimisto@pirg.fi

050 564 9994

Kentät:

Suljettu.
 
Arvioitu avaaminen: 18.5. Talvigriineille

Range:

Ark. klo 8 - 21

La - Su klo 8 - 19

   

Pirkanmaan Golf ry.

 

Liity jäseneksi ›

Tykkää Facebookissa ›

Seuran yhteystiedot

Lue Citygolfia Messukylässä-lehti

PirG lehti 2022 3 01


Anna hyvän kiertää!

Käytettyjen golfvälineiden välityspalvelu Messukylässä

601ecaa2f742ffb77feaafcab1db6897 300.87121212121x169

 

Instagram