Usein kysytyt kysymykset

 

En ole maksanut / en tiedä olenko maksanut kuluvan kauden jäsenmaksua. Mitä teen?

Löydät maksutietosi ja avoimet laskusi NexGolfista kirjautuessasi järjestelmään omilla tunnuksillasi. Voit myös pyytää tarkistusta ja tarvittaessa uuden laskun lähettämistä caddiemasterilta joko paikan päällä tai sähköpostilla toimisto@pirg.fi.


Voinko maksaa Pirkanmaan Golfin jäsenmaksun paikan päällä caddiemasterille?

Et valitettavasti voi, mutta voit pyytää caddiemasteria tulostamaan sinulle seuran jäsenmaksulaskun mukaan verkkopankissa maksettavaksi. Klubitalon maksupäätteet ovat Golfkeskus Oy Messukylän, ja Pirkanmaan Golfin maksuliikenne tulee eri tilille.

Maksoin jäsenmaksun. Miten saan jäsenkortin?

Golfliitto on luopunut perinteisistä fyysisistä jäsenkorteista, joten golfseurojen jäsenille ei enää jaeta jäsen- ja tasoituskorttia kaudesta 2018 alkaen. Sen korvaa älypuhelimeen ladattava eBirdie-sovellus. Sovellus toimii iOS- ja Android-käyttöjärjestelmän puhelimissa. Tasoitustietosi päivittyvät sovellukseen automaattisesti. Sovelluksen lataaminen ja käyttö on ilmaista.

Puhelimeeni ei pysty lataamaan jäsenkorttisovellusta.

V: Saat pyydettäessä erillisen tasoitustodistuksen kotiseuraltasi. Se ei kuitenkaan ole ollenkaan välttämätön, sillä jäsenyytesi voimassaolo näkyy Golfliiton verkkotietopalvelusta myös vieraskentillä kotimaassa. Mikäli tarvitset erillistä tasoitustodistusta, kysy lisää caddiemasterilta.


Miten pääsen kirjautumaan NexGolf-ohjelmaan?

NexGolf-ohjelmaan kirjaudutaan tästä linkistä.

NexGolfiin kirjaudutaan jäsennumerolla sekä salasanalla. Oletussalasanasi on muotoa kaksi ensimmäistä kirjainta etunimestä, kaksi ensimmäistä kirjainta sukunimestä sekä kaksi ensimmäistä numeroa syntymäajasta. Esimerkki: Matti Meikäläinen on syntynyt 3.11.1964. Matin oletussalasana on 'MaMe03'. Kirjainten koko on merkitsevä.

NexGolfissa voit tehdä ajanvarauksia molemmille kentille, päivittää yhteystietojasi, palauttaa tasoituskierrosten tuloskortteja sekä esim. ilmoittautua seuran kilpailuihin ja tapahtumiin.


EBirdie-sovellukseni ei ole aktiivinen vaikka olen maksanut jäsenmaksun. Mitä teen?

Jos olet juuri maksanut jäsenmaksun, odota muutama päivä. Mikäli sovellus ei muutu aktiiviseksi, ota yhteyttä caddiemasteriin paikan päällä tai sähköpostilla toimisto@pirg.fi. Kokeile kuitenkin ensin kirjautua sovelluksesta ulos ja takaisin sisään.

Jäsenyytesi aktivoituu “maksut kunnossa” NexGolfiin automaattisesti seuraavana arkipäivänä siitä kun maksusi on saapunut seuran tilille ja sitä kautta tieto välittyy myös golfliiton verkkotietopalveluun sekä kaikille muille kentille. Suosittelemme että otat maksustasi kuitin mukaan, jos menet pelaamaan muutaman päivän sisällä siitä kun maksoit jäsenmaksulaskun. Tällöin sinut varmasti päästetään pelaamaan myös vieraskentillä. EBirdieen maksutiedot päivitetään n. kerran viikossa golfkauden aikana. Kaikkien kenttien caddiemasterit näkevät kuitenkin maksutietosi suoraan seurajärjestelmästä (NexGolf tai Golfbox) vaikka eBirdie ei olisi vielä aktivoitunut.

Mitä palveluita voin maksaa työnantajani tarjoamilla liikuntaeduilla?

Liikuntaeduilla voi Golfkeskus Oy Messukylässä maksaa kaikkea suoraan golfin pelaamiseen ja harjoitteluun liittyvää toimintaa. Esimerkiksi pelikierrosmaksuja, kausipelioikeuden, pallokortin laatamisen tai mailojen vuokramaksun. Liikuntaeduilla ei voi maksaa seuran vuosittaista jäsenmaksua tai bägilokerovuokramaksua. Kaudella 2022 käypiä liikuntaetujen tarjoajia ovat Smartum, Edenred, Tyky, ePassi ja Eazybreak. 

 

 

Ajanvaraus

tee logo


Aukioloajat

Toimisto:

Suljettu.

Yhteydenotot:
toimisto@pirg.fi

Kentät:

Suljettu.
Talvigriinit käytössä kausikortin ja talvikausikortin omaaville.
Jäätyneellä nurmella liikkuminen kielletty.
 

Range:

Suljettu.


  

Pirkanmaan Golf ry.

 

Liity jäseneksi ›

Tykkää Facebookissa ›

Seuran yhteystiedot

Lue Citygolfia Messukylässä-lehti

lehti kansi 2023

Anna palautetta seuratoiminnasta › 


Anna hyvän kiertää!

Käytettyjen golfvälineiden välityspalvelu Messukylässä

601ecaa2f742ffb77feaafcab1db6897 300.87121212121x169

 

Instagram