Naistoimikunta

Naistoimikunta järjestää erityisesti naisille tarkoitettua ohjelmaa mm. kilpailuita ja suosittuja keskiviikkoisia naistenlähtöjä tavoitteena seuran naisjäsenistön aktivoiminen. 

 

    

Naistoimikunnan jäsenet 2024

Rauha Davidsson (pj.)

045 871 1299
rauha.davidsson@gmail.com

Miia Kopra

Tiina Rahko

Marja Leena Kärkkäinen

 

 

Naistoimintaa 2023


Tämä kevätkirje on mukava aloittaa kiitoksilla. Kiitos kaikki ihanat naiset, jotka olitte lauantaina talkoilemassa kenttää pelikuntoon haravoimalla ja keräämällä oksia.

Saimme paljon aikaiseksi ilolla ja innolla. Jarkon tarjoamat munkit ja simat antoivat lisäpuhtia. On hienoa, että saamme osallistua oman kenttämme hoitoon sillä panoksella, minkä osaamme ja mihin kykenemme. Kuinka mukavaa onkaan lähestyä greenejä kesän aikana, joiden ympäristöjen kunnostamiseen olemme osallistuneet.

Toiseenkin kiitokseen on aihetta. Timo Huvisen sääntöiltaan osallistui Keski-Suomen alueen 24 seurasta yhteensä 237 naista, joista 58 oli Messukylästä. Tuo aktiivisuus huomattiin myös Golfliitossa ja kysyttiin, miten me onnistumme noin hyvin saamaan osallistujia. Messukylän naiset ovat kiinnostuneita ja innostuvia tietämään tästä mukavasta harrastuksesta enemmän. Moni meistä taisi katsoa ja kuunnella tallenteenkin.

Minulle on valtavan iso ilo yhteisöllisyyden tunne, mikä seurassamme vallitsee. On hienoa huomata, miten haastamme itseämme monella tavalla. Ystävyyssuhteita on syntynyt paljon ja vertaistuen määrää ei kukaan taida pystyä arvioimaan.

Naisten ohjelmassa on kesällä paljon samaa kuin ennenkin. Keskiviikon naisten lähdöt kesä-, heinä- ja elokuussa rytmittävät viikkoa. Avajaiskisa, MMPS, on su 11.6. ja pelataan jälleen kerran neljän hengen scramblenä arvotuin ryhmin. Teemaa naistoimikunta miettii. Päätöskisa on puolestaan ensimmäistä kertaa sunnuntaina 10.9.

Viime kesänä oli ensimmäisen kerran tutustumisilta seuraan vasta liittyneille naisille, tänä vuonna se on ma 5.6. Samalla viikolla keskiviikkona on naistoimikunnan perinteinen kirpputori, johon jokainen voi tuoda golfaiheista myytävää.

Uutena asiana kokeilemme ns. Early Bird kierrosta kesä-heinäkuun vaihteessa. Siitä tarkemmin lähempänä, kun tiedämme säästä enemmän.

Totuttuun tapaan Naisten nurkasta löytyy Tähtitaulu ja Birdiepuu lintuineen. Uutena sinne tulee pieni pensas Par 3-kentän birdejä varten. Naisten nurkkaan kannattaa aina poiketa, tiedotamme siellä tapahtumista.

Seuran ilmoitustaulua kannattaa myös seurata sekä nettisivuja. Kilpailukalenterista löytyy kaikki seuran kilpailut sekä seuramatkat, joita järjestetään kotimaassa kolme, 1.7., 2.9. ja 7.10.

Naistoimikuntaan kuuluvat kanssani, Anne Haapaniemi, Anna Järvilehto, Irmeli Lahtinen ja Rauha Davidsson. Meihin kaikkiin voitte olla yhteydessä, tarttua hihasta kentällä tai tekstiviestein kesän aikana. Uudet ideat ovat tervetulleita.

Toivon jokaiselle teistä mitä parhainta kesää ja etenkin terveyttä. Nähdään kentällä ja nautitaan hyvästä seurasta ja vihreästä luonnosta ympärillämme.

Innolla uuteen kesään terveisin,
Marja Leena
ladykapteeni

 

 

 

 

Ajanvaraus

tee logo


Aukioloajat

Toimisto:

Ma-Pe 8-21
La 8-19
Su 8-21
 

Kentät:

Avattu.
 

Range:

Ma-Pe 8-21
La 8-19
Su 8-21
 


  

Pirkanmaan Golf ry.

 

Liity jäseneksi ›

Tykkää Facebookissa ›

Seuran yhteystiedot

Lue Citygolfia Messukylässä-lehti

lehti kansi 2023

Anna palautetta seuratoiminnasta › 


Anna hyvän kiertää!

Käytettyjen golfvälineiden välityspalvelu Messukylässä

601ecaa2f742ffb77feaafcab1db6897 300.87121212121x169

 

Instagram