Naistoimikunta

Naistoimikunta järjestää erityisesti naisille tarkoitettua ohjelmaa mm. kilpailuita ja suosittuja keskiviikkoisia naistenlähtöjä tavoitteena seuran naisjäsenistön aktivoiminen. 

    

Naistoimikunnan jäsenet 2022

Marja Leena Kärkkäinen, Ladykapteeni

0400 908 893
xmarmat@gmail.com

Anne Haapaniemi

Irmeli Lahtinen

Anna Järvilehto

 

Terveiset - ilolla uuteen kesään 2022

 

Takana on hieno, kunnon talvi pakkasineen ja monella meistä on varmasti satoja hiihdettyjä kilometrejä pitkin valkoisia latuja ja hankia. Parasta mahdollista peruskunnon hankintaa ja mielen virkeyttä. Nyt on lupa odottaa kaunista kesää ja iloita siitä, että pari vuotta kiusannut epidemia on toivottavasti ohi.

Messukylän naistoimikunta on kevään aikana kokoontunut useasti miettimään kesän toimintaa.

Kesäkuun alussa 6.6. järjestämme tutustumisillan. Tarkoituksena on kutsua uusia jäseniä sähköpostilla. Illan ohjelmassa on tutustumista toisiimme, puhetta tästä mukavasta meitä yhdistävästä harrastuksesta ja tarjolla on pientä purtavaa.

8.6. on perinteinen kirpputori, joten jo nyt voi kaivella kaappeja ja varastoja, josko jotain myytävää tai vaihdettavaa löytyisi. Lisätietoja Marja Leenalta.

12.6. on suosittu MMPS eli Messukylän Mimmien Perinteinen scramble.  Tänä vuonna on kukkateema ja pelimuotona neljän hengen scramble arvotuin ryhmin.

Kesäkuun ensimmäisenä keskiviikkona alkavat myös naisten lähdöt iltaisin klo 18.00 alkaen ja ne jatkuvat elokuun loppuun saakka. Naistoimikunta järjestää pieniä kisoja ja arvontoja ja kokeillaan myös erilaisia pelimuotoja toiveiden mukaisesti.

Naisten päätöskisa pelataan ke 7.9., josta lisätietoja lähempänä ajankohtaa.

Kesän aikana seura järjestää klubimatkoja neljä kertaa. 4.6. suuntaamme Iitti Golfiin, 15.7.-17.7. pelaamme Tahkolla kahta eri kenttää sekä yövymme rivitalotyyppisissä asunnoissa, ilmoittautua voi jo nyt nexgolfin kautta. Porin Yyteriin lähdemme 3.9. ja Alastarolle 8.10. Matkat tehdään bussilla ja ne on tarkoitettu kaikille seuramme jäsenille.

Perinteinen Pirkanmaan seurojen naisten reikäpeliottelu pelataan tänä vuonna kentällämme 28.7.. Ladykapteeni valitsee siihen kuusihenkisen joukkueen. Syyskuun ensimmäisenä sunnuntaina pelataan neljän seuran perinteinen ystävyysottelu, johon myös tarvitaan naisia mukaan.

Naisten treenien ajankohdista ja teemoista löytyy tietoa seuran sivuilta osiosta koulutus. Uusi Pro:mme Sofia Johansson antaa myös yksityisopetusta sekä ottaa vastaan green card suorituksia.

Naistoimikunnan jäsenet toimivat myös tutoreina uusille tai vähemmän pelanneille, joten rohkeasti mukaan kierroksille.

Naistoimikunnalla on ilmoitustaulut kummassakin naisten Wc:ssä sekä naisten nurkassa, mikä sijaitsee parkkipaikan puoleisessa eteisessä. Sinne tulee myös uusi birdiepuu, jonne merkitään kesän aikana tehtyjä birdejä isolla kentällä. Nurkassa on myös tähtitaulu sekä tietoa Golfliiton haastekisoista. Ottakaa hihasta kiinni, kerromme mielellämme lisää.

Kannattaa liittyä myös naisten WhatsApp-ryhmään, siellä voit kysellä pelikaveria tai muutakin mikä askarruttaa ja siellä kerrotaan myös ajankohtaisista asioista.

Antoisaa ja rentouttavaa golfkesää kaikille toivottaa,

naistoimikunta: Anna, Anne, Irmeli ja Marja Leena

 

 

 

 

Ajanvaraus

tee logo


Aukioloajat

Toimisto:

Suljettu

toimisto@pirg.fi

 

Kentät:

Suljettu 18.10.2022 alkaen. Talvigriinit avoinna kausikorttilaisille ja talvikausikorttilaisille.

 

Range:

Suljettu. 

   

Pirkanmaan Golf ry.

 

Liity jäseneksi ›

Tykkää Facebookissa ›

Seuran yhteystiedot

Lue Citygolfia Messukylässä-lehti

lehti kansi 2023

Anna palautetta seuratoiminnasta › 


Anna hyvän kiertää!

Käytettyjen golfvälineiden välityspalvelu Messukylässä

601ecaa2f742ffb77feaafcab1db6897 300.87121212121x169

 

Instagram