Naistoimikunta

Naistoimikunta järjestää erityisesti naisille tarkoitettua ohjelmaa mm. kilpailuita ja suosittuja keskiviikkoisia naistenlähtöjä tavoitteena seuran naisjäsenistön aktivoiminen. 

 

FIKSUN PELAAMISEN PUOLESTA

Tämä korona on tullut pysyväksi niin kauaksi aikaa kun rokote keksitään, testataan ja voidaan ottaa käyttöön. Siksi meidän jokaisen on mietittävä hyvin omakohtaisesti, kuinka juuri minä voin henkilökohtaisesti toimia niin, etten saata ketään ongelmiin tai aiheuta omalla huolimattomalla käytökselläni ketään sairaaksi. Tämä ajatus on pidettävä mielessä ainakin koko tämän pelikauden ajan.

Onneksi meillä on sellainen harrastus, jota voimme tehdä suhteellisen väljissä olosuhteissa ulkona.

Golfkausi Messukylässä on alkanut.

Pian saamme myös klubitalon auki ja tärkeää on, että noudatamme meille annettuja ohjeita. Toukokuussa alkavat viikkokisat senioreille ja klubilaisille, eli kaikille jäsenille. Naisten lähdöt alkavat kesäkuussa keskiviikkoiltaisin tuttuun tyyliin. Sunnuntaina 7.6. avaamme naisten kauden Messukylässä perinteisellä MMPS kisalla.

Oman seuran kilpailukalenteri päivittyy toukokuun aikana. Kansallinen golfviikko on siirretty elokuulle, kuten myös siihen liittyvä naisten sunnuntai.

Naistoimikunta miettii mukavaa ohjelmaa 2.8. päivälle. Mukavia kesänajan kisoja, joihin olemme osallistuneet vuosittain, ovat mm. River Rose (ruusukisa pelataan Nokialla perjantaina 10.7.) ja Pirkanmaan seurojen naisten reikäpeliottelu (pelataan Pirkkalassa torstaina 2.7.).

Hyvät ladyt, pidetään yhteyttä, soitellaan, viestitellään ja kerrotaan kuulumisia toisillemme, vaikka emme aina joka hetki pääse näkemäänkään kentällä. Haastetaan toisiamme pelireissuille ja muihinkin mukaviin harrastuksiin. Uusia ehdotuksia toiminnasta otetaan innolla vastaan.

Aina saa ottaa hihasta kiinni ja kysyä, jos joku asia mietityttää. Oma whatsapp-ryhmämme on helppo tapa kysyä pelikaveria.

Nautitaan tästäkin kesästä, auringosta ja valosta. Muistetaan turvavälit ja käsihygienia ja ollaan kotona, jos sairaus yllättää.

Terveyttä ja hyvää oloa kaikille! Toivottaa naistoimikunta 2020!

Ansku, Päivi, Tuija ja Marja Leena

   

 

Naistoimikunnan jäsenet 2022

Marja Leena Kärkkäinen, Ladykapteeni

0400 908 893
xmarmat@gmail.com

Anne Haapaniemi

Irmeli Lahtinen

Anna Järvilehto

 

 

Ajanvaraus

tee logo


Aukioloajat

Toimisto:

Suljettu

Loppusyksyn ja talven aikana yhteydenotot:

toimisto@pirg.fi

Kentät:

Suljettu

Range:

Suljettu


  

Pirkanmaan Golf ry.

 

Liity jäseneksi ›

Tykkää Facebookissa ›

Seuran yhteystiedot

Lue Citygolfia Messukylässä-lehti

PirG lehti 2022 3 01


Anna hyvän kiertää!

Käytettyjen golfvälineiden välityspalvelu Messukylässä

601ecaa2f742ffb77feaafcab1db6897 300.87121212121x169

 

Instagram