Voit palauttaa tasoituskierroksen tuloskortin kaudella 2021 usealla eri sähköisellä tavalla:


Tasoituskierrosta ei tarvitse ilmoittaa caddiemasterille. Riittää, että mainitset asiasta merkitsijälle kierroksen alussa ja palautat tasoituskortin jollain ed. mainituista tavoista kierroksen jälkeen. 

Tasoituskierrokset on pelattava merkitsijän kanssa ja golfin sääntöjä sekä kentän paikallissääntöjä noudattaen.

Messukylän kentillä oli 28.4.2021 lähtien toistaiseksi voimassa talvisääntö koko pelialueella. Talvisääntö on poistettu käytöstä 17.5.2021 lähtien.

Tasoitusjärjestelmään (WHS) voi tutustua lisää tästä linkistä.

WHSiso--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------


Tasoituskierrosten pelaamisesta Par 3-kentällä

Messukylän 9 väyläinen Par 3-kenttä on tasoituskelpoinen 37-54 tasoituksella pelaaville. Voit siis uutena golfarina laskea tasoitusta ensin pelaamalla Par 3-kenttää. Kenttä on slopattu eli sen vaikeusaste arvioitu tasoitusmääräysten mukaisesti.

Par 3-kentän tasoituskierros palautetaan samalla tapaa kuin muidenkin kenttien tuloskortit.

HUOM! Mikäli palautat erittäin hyvän tasoituskierroksen Par 3-kentältä, tasoituksesi saattaa pudota 54:stä jopa suoraan alle 37:n. Tämä johtuu siitä, että uudessa WHS-tasoitusjärjestelmässä tasoitus määrittyy 20:n viimeksi pelatun tasoituskierroksen mukaan ja näistä kahdeksan parhaan kierroksen keskiarvo muodostaa tasoituksesi. WHS-tasoitusjärjestelmässä uuden pelaajan tasoitus usein heittelehtii sekä ylös että alaspäin, ennen kuin kierrosmäärän karttuessa vakiintuu oikealle tasolleen.

 

 

 

Instagram