Koululaisten tutustumiset

Pirkanmaan Golf järjestää seuraavan kerran toukokuussa 2022 laajamittaisen koululaisten tutustumisen golfin pariin. Tarkoituksena on edistää sitä että mahdollisimman moni koululainen pääsisi kokeilemaan golfia liikuntatunnilla ja saisi lajista positiivisen kokemuksen.

Tampereen ala- ja yläkoulut voivat tuoda oppilaitaan liikuntatunnilla Messukylän kentälle ohjattuun golfharjoitukseen.

Alakouluista otamme vain 4.-6. luokkalaisten ryhmiä ja hyvä ryhmäkoko olisi noin 20 oppilasta mutta hieman isompi ryhmäkään ei ole ongelma.

Harjoituksen kesto on noin 60 min ja se järjestetään koulun toivomana ajankohtana. Maksu on 2 €/osallistuja. Mieluiten ottakaa suoraan kahden euron kolikkoja mukaan joilla saa korillisen rangepalloja koneesta.

Koulun tehtävänä on ohjeistaa oppilaat sovituksi ajankohdaksi Messukylän golfkentälle (Kivikirkontie 23). Me järjestämme paikalle ohjaajat sekä lainamailat. Opettajan läsnäolo on toivottua. Harjoittelun on sisällyttävä koulun liikuntatuntiin.

Ilmoittautumisen yhteydessä kertokaa millaisesta ryhmästä on kyse (luokka-aste ja tytöt/pojat) sekä ryhmän koko. Jos teillä on useita sopivia ajankohtia niin mainitkaa niistä kaikista, jotta saamme helpommin sopimaan kalenteriin. Ohjatut tutustumiset sijoittuvat viikoille 19-21 eli 7.5.-25.5.

Ilmoittautumiset sähköpostilla osoitteeseen janne.riitakorpi@gmail.com

Tarvittaessa annan lisätietoa myös puhelimitse.

Janne Riitakorpi

050-4379729

 

Ajanvaraus

tee logo


Aukioloajat

Toimisto:

Suljettu

Loppusyksyn ja talven aikana yhteydenotot:

toimisto@pirg.fi

Kentät:

Suljettu

Range:

Suljettu


  

Pirkanmaan Golf ry.

 

Liity jäseneksi ›

Tykkää Facebookissa ›

Seuran yhteystiedot

Lue Citygolfia Messukylässä-lehti

PirG lehti 2022 3 01


Anna hyvän kiertää!

Käytettyjen golfvälineiden välityspalvelu Messukylässä

601ecaa2f742ffb77feaafcab1db6897 300.87121212121x169

 

Instagram