kallis ”kansainvälinen huippukenttä”, se on hinnaltaan, pelattavuudeltaan ja ilmapiiriltään
  • Peliaikoja kahdelle yhdeksän väyläiselle golfkentälle saa yleensä joustavasti.
  • Messukylän kenttä (par 34) ja Vanhan kirkon kenttä (par 27).
  • Käytössäsi on myös huippusuosittu range.
  • Aktiivinen seura tarjoaa paljon toimintaa kaiken ikäisille jäsenille.
  • Kilpailut järjestetään seuran jäsenille, joitakin kilpailuja avoinna kaikille.
  • Jäsenille hauskoja ja suosittuja pelimatkoja.
  • Jäsenille green fee ja pelikausimaksut edullisemmin.

Pirkanmaan Golf ry:n vuoden 2024 jäsenmaksut:

• Aikuinen:  Jäsenmaksu  95 €
  • Juniorit:    Jäsenmaksu  56 € (v. 2006 syntyneet ja nuoremmat).

Liity jäseneksi     Lue Citygolfia Messukylässä-lehti   ICON Facebook

pirkanmaan golf pienempi Seuran ajankohtaista

Messukylän seniorien kauden päätöstilaisuus oli 27.9.2023. Kemut pidettiin Messukylän kerhotiloissa.

Anna-Liisa Malm-Uotila hoiti hyvät tarjoilut tilaisuuteen osallistuneille. Siitä kiitokset!

Aluksi käytiin läpi kokemuksia ja palautetta kuluneelta kaudelta. Viikkokisan osalta saatiin hyviä parannusehdotuksia, joita mietiskellään talven aikana uutta kautta varten. Osa kierroksista voisi olla tasoituskelpoisia ja osa vuorostaan tasoitukseen vaikuttamattomia erikoiskierroksia, kuten kolmen mailan kisa punaisilta tai tiin käyttö väylilläkin ja mulliganien käyttö koko pelialueella. Kierrosten määrää ehdotettiin vähennettäväksi noin 14 kierrokseen, jolloin heinäkuussa niitä olisi vähemmän kuin kaudella 2023 myös Pirg Tour huomioiden. Nykyinen ma-ke peliaika todettiin hyväksi.

Toukokuun puolivälissä startattiin viikkokisa. Sitä pelattiin 18 viikkoa maanantaista keskiviikkoon pistebogeynä. Pelaajia oli kaikkiaan hieman yli 40. Pelattuja kierroksia kertyi noin 400 kpl. Sarjoja oli kolme: Naiset, miehet alle 65 ja miehet yli 65 vuotta. Naisten sarjan voitti Irmeli Lahtinen 156 pistettä, miehet alle 65 Lauri Remes 171 pistettä ja kokonaiskisan sekä miehet yli 65 Eero Pajula kovalla tuloksella 196 pistettä. Kiertopalkinnot ja onnittelut voittajille! Tulokset kokonaisuudessaan tästä linkistä.

Seniorien vastuulla olleita miesten saunalenkkejä oli kaksi, kesäkuussa ja elokuussa. Yhden mailan kisassa (K-18) par-3 kentällä palkintona oli miestä väkevämpää ja grillausta.

Hattula vs Messukylä perinteinen seurojen välinen kilpailu pidettiin omalla kentällämme heinäkuussa ja kuinka ollakaan Messukylä veti pidemmän korren jälleen, joten kiertopalkinto jäi meille odottamaan ensi kesää. Ensi vuonna menemmekin sitten vuorostaan Hattulaan kylään.

Lähikenttävierailu pidettiin Lakesiden Pirunpellossa syyskuussa ja siihen osallistui 27 jäsentä.. Siellä pistebogey-kisan voitti Pasi Kosonen 36 pistettä, kakkosena Marja-Leena Kärkkäinen 34 pistettä ja kolmantena Marko Salo 33 pistettä.

Suomen Golf Seniorien (SGS) kisa oli kauden päätapahtuma ja koko Suomen finaalissa pärjättiin hienosti:

Marja-Leena Kärkkäinen 4./16
Hannu Eronen 8./27
Jari Kojo 6./28

Kaikkineen todettiin, että kulunut seniorien kausi sujui hyvin ja suunnitellusti.

Tilaisuuden päätteeksi pidettiin arpajaiset, joissa kaikki osallistujat voittivat pallopalkinnon. Palloja tarvitaan aina.

Senioritoimijat Juhani ja Matti kiittävät kaikkia kauteen osallistuneita!