Tulevalla kaudella Messukylässä panostetaan erityisesti koulutukseen. Kokeneiden golffareiden sujuva pelitaito ja aloittelevien pelaajien vankka pelin alkeiden tuntemus tekee golfista haastavan ja hauskan harrastuksen.

Oikotietä pelin omaksumiseen ei ole, vasta harjoittelu tekee golfissakin mestarin. Viime aikoina golfopetuksessa tarjolle tulleet pika- ja nettikurssit jättävät monet suorittajista vaille riittävää pelitaitoa, mikä näkyy kentällä aloittelijoiden kokemattomana toimintana ja huonoimpana vaihtoehtona jopa harrastuksen lopettamisena aloitusvaiheessa.

Messukylässä on päätetty teemakauden aikana vastata koulutuksellisiin haasteisiin monin eri tavoin. Alkeiskursseja vetää Otso Pouttu. Hän on monipuolisesti liikunnanohjaajana toiminut, intohimoisesti golfia harrastava ja tasoituksella 8 pelaava golffari, joka opiskelee kauppatieteitä Vaasassa. 

Viikoittain järjestetään kaksi alkeiskurssia. Kurssi suoritetaan kolmen illan kuluessa siten, että kahtena iltana opetusta on 3 tuntia ja viimeisenä iltana 1,5 tuntia. Tämän jälkeen kurssilaisella on valmiudet suorittaa pelitaitokoe eli green card.

Osallistujia kurssille otetaan max 8 hlöä, mikä mahdollistaa perusteellisen ja yksilöllisen opetuksen järjestämisen jokaiselle kurssilaiselle. Ensimmäinen alkeiskurssi järjestetään huhtikuun lopussa. Kurssiaikataulut tarkentuvat nettisivuillemme 10.4. mennessä, jolloin myös ilmoittautuminen kursseille avataan. 

Pidemmälle ehtineille golffareille tarjolla on monipuolista PGA-tason koulutusta motivoituneelta ja kokeneelta liikunta- ja golfalan kouluttajalta Sofia Johanssonilta, joka muun muassa vastaanottaa kentällämme green card-suoritukset, osallistuu junioreiden ja erityisryhmien koulutukseen, järjestää teemakursseja, yritystapahtumia, yksityistunteja, jne. Tarjolla on myös klinikoita aiemmin green cardin suorittaneille golffareille, jotka haluavat kerrata ja täydentää golfin osa-alueita tarvittavilta osin.

 

Valmentajat kaudella 2022

 

sofia-1500x1020-1.jpg

Sofia Johansson

PGA pro kokelas
Mm. jatkokurssit, Green Card, yksityistunnit, yritystapahtumat,
klinikat, junioreiden ja erityisgolfryhmän valmennus

 

Otso muokattu 2

Otso Pouttu 

Alkeiskurssit


Valmentajat esittäytyvät vielä tarkemmin lähempänä kauden alkua. Nettisivuille päivitetään lisätietoa kurssitoiminnasta kevään edetessä.

 

 

Ajanvaraus

Uutiset

tee logo


Aukioloajat

Toimisto:

Suljettu

toimisto@pirg.fi

 

Kentät:

Suljettu 18.10.2022 alkaen. Talvigriinit avoinna kausikorttilaisille ja talvikausikorttilaisille.

 

Range:

Suljettu

   

Pirkanmaan Golf ry.

 

Liity jäseneksi ›

Tykkää Facebookissa ›

Seuran yhteystiedot

Lue Citygolfia Messukylässä-lehti

PirG lehti 2022 3 01

Anna palautetta seuratoiminnasta › 


Anna hyvän kiertää!

Käytettyjen golfvälineiden välityspalvelu Messukylässä

601ecaa2f742ffb77feaafcab1db6897 300.87121212121x169

 

Instagram